Kurs 2021

Vi har i år oppgradert klubbkajakkene og draktene mm, slik at forhåpentligvis alle får tilgang på veldig godt utstyr i riktig størrelse.Og vi har i første omgang satt opp følgende datoer:

På grunn av korona-situasjonene vil kursene trolig måtte gjenomføres med noen begrensninger. Det vil likevel være fullverdige, og gjennomførte kurs gir Våttkort.

NB! Vi følger selvfølgelig nasjonale og lokale smittevernregler, og slik det kan se ut nå, tar vi utgangspunkt i følgende regler:

 • For deltakere som kommer fra samme kohort, kan vi tillate kontakt dem imellom. De kan også gjennomføre kameratredning uten begrensinger.
 • For de andre må vi gjøre litt om på kameratredninga og “flåta”, men begge fungerer godt. Ellers kan alle øvelser gjennomføres uten å bryte 1-metersregelen.

  Har du eget utstyr,er det best at dete bruker det. Dersom du ikke har utstyr selv, så får du bruke klubbutstyret. Dette utstyret vaskes før og etter bruk, og det blir personlige utstyr gjennom hele kurset.

  Grunnkurset koster kr. 2 400.- (kr. 2 600,- for overnattingskurset, som vi kjører til høsten. Da inkludert marinert lammelår, tilberedt i kokegrop) Prisene inkluderer medlemskap og kajakkleie ut året du har tatt kurs. For kr. 500,- ekstra får årets grunnkursdeltakere bruke klubbens tørrdrakter på onsdagspadlinger og f.eks. helgeturer resten av året.

  NB!
  Påmelding skjer ved at man sender en mail til altakajakk@hotmail.com med følgende opplysninger:

  – Dato på kurshelg
  – Navn
  – Fødselsdato
  – Tlf.nummer
  – E-post
  – Adresse
  – Låne utstyr? Oppgi størrelse i tørrdrakt og sko
  – Hvem du eventuelt deltar på kurs sammen med?

  Etter at klubben har mottatt din påmelding, vil vi bekrefte at du har fått plass og vi vil samtidig be om at kursavgiften betales, helst til Alta kajakklubb konto.nr 4750 67 44438. Men dere kan også vipse til Alta kajakklubb # 547117.

  Ved spørsmål ta gjerne kontakt med Hans-Petter (909 83 186) eller Geir (453 96 947)

  Vel møtt på kurs! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s